Welkom op speeltoestel-kopen.be!

Ons gamma producten is zeer breed. Gebruik de zoekfunctie om meteen te vinden waar u naar op zoek bent.

Rechts kunt u de producten rangschikken volgens categorie.

Veel winkelplezier.
In ons uitgebreid en aanpasbaar assortiment kan u het perfecte speelparadijs samenstellen voor uw stoere knapen! Uw kind wordt in een oogomslag een dappere piraat, nobele ridder of avontuurlijke held!
Een speeltoestel of speeltoren is de combinatie van verschillende onderdelen zoals een glijbaan, schommel en klimmuur. Wenst u een stevige klimtoren, een glijbaan met platform of liever zoveel mogelijk schommel plezier? Bij ons kan u terecht voor schommels in elk formaat en glijbanen in alle mogelijke kleuren. Daarnaast hebben wij ook rekstokken en ringtrapezes, kabelbanen, touwladders en leuke accessoires zoals een stuurwiel, telescoop of verrekijker. Zo tovert u uw speeltoestel zeer gemakkelijk om tot een fort vol avontuur en verbeelding. Onze speeltoestellen komen in verscheidene groottes en vormen zodat u ook voor uw tuin hier het ideale speeltoestel vindt. Vergelijk in alle rust via onze online webshop!
 

Waarom kiezen voor een speeltoestel?


Een groeiend kind heeft nood aan stimulatie om hun motorische en cognitieve talenten te ontwikkelen. Buitenspelen is hierbij van groot belang. Niet elke buurt heeft voldoende openbare parken waar kinderen kunnen spelen en onze bossen zijn helaas niet meer zo sterk aanwezig als vroeger. Een uitdagende omgeving nodigt een kind uit om op onderzoek uit te gaan, dingen uit te proberen en te fantaseren. In een uitdagende omgeving kan een kind zelf dingen ondernemen en zijn of haar grenzen verleggen. Deze ervaringen maakt een kind zelfstandiger. Voor het eerst van de hoge glijbaan afgaan, is een succeservaring en zo'n ervaring geeft zelfvertrouwen!
Volgens de Nederlandse Norm Gezond Bewegen (NNGB), de internationale norm voor gezond bewegen moeten kinderen onder de 18 jaar minstens 60 minuten per dag bewegen zodat ze gezond, sociaal en gelukkig opgroeien. Dit is niet altijd even evident in onze huidige maatschappij. Het is verleidelijk om na een lange dag leren in de zetel te ontspannen met de televisie of met een tablet op de schoot. Daarom is het belangrijk om uw kind te tonen dat er veel te genieten valt in de frisse buitenlucht! Na een dag stilzitten op de schoolbanken is het juist heerlijk om alle energie en verbeelding de vrije loop te laten. Kinderen die bewegen en buitenspelen kunnen zich tijdens de lessen beter concentreren en halen betere leerprestaties, hun de kans op overgewicht is kleiner en hun natuurlijke weerstand is sterker. Door een speeltoestel, schommel of klimrek in de tuin te plaatsen help u uw kind meer te bewegen en gezonder te leven.
 

Veiligheid


Onze speeltoestellen kan u uiteraard stabiel verankeren in de grond zodat u steeds uw kinderen met een gerust hart hun gang kan laten gaan. U kan bij ons u ook terecht voor rubberen tegels. Dit zijn tegels gemaakt uit rubber die u onder uw speeltoestel kan plaatsen. Zoals iedereen weet kunnen er tijdens het spelen wel eens ongelukken gebeuren. Vallen op een harde ondergrond die de val niet absorbeert kan soms tot verwondingen leiden. Rubber tegels zijn comfortabel en bieden een betere bescherming tegen verwondingen en blessures dan andere soorten vloersystemen. Deze tegels zijn gemaakt om het alle weersomstandigheden te doorstaan en zijn dus ideaal voor buiten. Uiteraard voldoen al onze speeltoestellen aan de CE EN 71-1 normen. Dit zijn de meest actuele Europese gezondheids- en veiligheidsnormen voor speelgoed.
 

Duurzaam


Een speeltoestel kopen is investeren in je kind. Daarom is het voor ons belangrijk u een speeltoestel aan te bieden waar uw kind nog jaren van zal kunnen genieten. Een goed speeltoestel moet stabiel en stevig zijn want spelende kinderen zijn echte avonturiers. Al onze speeltoestellen zijn gemaakt van hoog kwalitatief hout dat reeds is behandeld. Dit betekend dat uw speeltoestel bestand is tegen de seizoenen. U hoeft het dus niet extra te behandelen. Extra behandelen blijft steeds mogelijk indien u de levensduur van speeltoestel wilt optimaliseren.
Al onze toestellen kan u zelf thuis in elkaar zetten. Wij voorzien ieder pakket met een duidelijke en eenvoudige handleiding die u stap voor stap begeleid.

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid zijn een must! Bij ons vindt u de beste prijs-kwaliteit verhouding voor al uw speelgoed wensen! Wacht dus niet langer want in elke tuin is toch plaats voor plezier?

Tags: Table en bois - Picknicktafel -  Table pliante en bois - Tags -   Kinderbetten günstig online kaufen